10 x super toffe, hippe en vrolijke koffers!

Heb jij altijd moeite om je koffer terug te vinden op de kofferband tussen al die saaie  grijze, blauwe of zwarte koffers? Daar gaan we dus eens een beetje verandering in aan brengen met deze super toffe, hippe en vrolijke koffers waarmee jij lekker uit de (bagage) band springt!

 

super toffe, hippe en vrolijke koffers

 

1 . Heerlijk origineel is deze felblauw gekleurde cactus & bananen koffer waar je opslag mee in vakantie stemming bent!

2. Helemaal op slag verliefd ben ik op deze stijlvolle en classy retro koffer in zacht rose. Echt àlles is leuk aan deze koffer, zelfs de wieltjes! De koffer is verkrijgbaar in meerdere gave retro kleurtjes als mint groen en licht blauw en er zijn ook nog verschillende maten.

3. Van deze verfrissende handbagage  koffer met watermeloen printje krijg je op slag zin om een ticket te boeken naar een heerlijk tropisch oord! De vakantie koffer bij uitstek!

4. Ben jij meer een van het avontuur en ga jij voor deze stevige en eigenwijze zebra koffer?

5. Of wat dacht je van deze romantische bloemetjes koffer? Koket à la Frenchy!  Lekker grote koffer met extra opberg vakjes aan de binnenzijde. De koffer heeft ook een kleinere uitvoering die mee kan als handbagage…oui oui Mademoiselle!

6. Deze koffer met stippeltjes kan echt overal mee naar toe, hij is leuk, tijdloos, chic en smaakvol.

7. Natuurlijk eentje voor degene die liever undercover op vakantie gaan met deze camouflage koffer?

8. Gek van bloemetjes? Dan is deze koffer iets voor jou!  Deze fleurige en stijlvolle handbagage koffer is er ook in een groter formaat.

9. Met deze frisse vrolijke ananas koffer haal je de zomer al in huis voordat je weg bent! Het is een lekkere grote koffer dus ideaal als je er een paar weken op uit gaat.

10. Hou jij van lekker wild? Dan is deze koffer jou op het lijf geschreven, gaat veel in en de leopard print is elegant en tijdloos!

 

Welke super toffe, hippe en vrolijke koffer je ook mee neemt..wij wensen jou alvast een geweldige top vakantie !

 

Kijk nog even gauw hier om de leukste zomer en strand jurkjes te shoppen! 😉 

 

 

Klets je mee?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: