25 random facts die je nog niet over mij wist

Dit is een van mijn favoriete lijsten als ik een blog ontdek, dus leek het me wel logisch er een over mijzelf te maken.  Nog niet zo eenvoudig om jezelf eens even onder de loep te nemen.. maar toch erg leuk en voor jullie fijn om wat meer over mij te weten te komen. Ik begon met 15 facts, maar was zo op dreef dat er 25 geworden zijn; en ik zou nog wel even kunnen doorgaan, maar dan kunnen we net zo goed af spreken en een bakkie doen! nog gezelliger!

Daar gaat ie:

1. Ik ben geboren en getogen in Den Bosch, een echt Bossche Bolleke!  Mijn studententijd heb in in Tilburg beleefd (dat heb ik echt kei grondig gedaan, grondiger dan studeren in ieder geval)

2. Op mijn 12 kookte ik menu’s uit mijn favoriete kinderkookcafe kookboek voor de hele familie. Ze zeiden altijd dat het lekker was, vandaag de dag twijfel ik of het inderdaad zo was.

3. Mijn koffie drink ik met een zwik melk en idem zoetjes.

4. Ik ontbijt zelden, gewoon omdat ik nog te lui ben om iets klaar te maken voordat ik mijn koffie heb gedronken.

5. Ik heb een hekel aan klagers die geen oplossingen zoeken.

6. Mijn favoriete plant is een boom, een treurwilg, en dat niet om de triestige naam haha maar gewoon omdat hij zo sierlijk is.

7. Ik heb en zwak voor…euhm..zoveel, ik ben zo om, je hoeft niet eens te zeuren.

8. In mijn leven ben ik  (tot nu toe) al minstens zo’n 29 keer verhuisd (ben eigenlijk zelfs een beetje de tel kwijt), ik wordt bijna gesponsord.

IMG_5025

9. Je kan me wakker maken voor een Camembert met knoflook van de barbecue (ik kan me er iets bij indenken waarom niemand dat nog gedaan heeft haha) en vrienden kunnen me ook wakker maken als ze in de problemen zitten, whatever that may be.

10. Pasta behoor je al dente te eten maar ik vind lekker doorweekte slappe pasta met een bouillonblokje toch echt lekkerder.

11. Ik wil altijd gauw van mijn werk naar huis om dan vervolgens in jogging lekker niks te doen.

12. Ik heb een hekel aan fruit eten, het geklieder en gedruip op je gezicht, kin en dan zo je baatje in en alles plakt. Ik vind fruit alléén lekker als iemand anders alles al netjes heeft schoongemaakt.

13. Ik heb er een absolute aversie van mensen die smakken tijdens het eten. Of de kippenbotjes onbeschaamd afkluiven met veel herrie en geslurp. Dan hoeft t voor mij al niet meer.

14. Ik ben geboren nagelbijter. Ik schaamde me zo voor mijn afgekloven stompjes dat ik toen ik 17 was een cursus acryl nagels opzetten heb gedaan en sindsdien doe ik ze al meer dan 20 jaar zelf. Altijd en overal.

15. Ik zit echt kei snel te janken bij een film te , serie of wat dan ook..zelfs bij Transformers..Luuk, 8 jaar toen zei, mam zit je nou echt te huilen?? Het is maar een robot..

16. Als we dan toch bezig zijn, ik kan dus echt geen thrillers of horror films kijken, ik ren gewoon weg, wordt zo wit als een A4tje en ik lig er echt dagen wakker van.

17. Mijn mooiste vakantie herinnering? Vroeger gingen we altijd met de caravan naar Scandinavië, kanoën, rondtrekken, fikkie stoken, en banjeren met mijn zus.

18. Ik heb 10 jaar gehockeyed

19. Ik was vroeger dol op paardrijden totdat ik er een keer vanaf gevallen ben en mijn schouder had gebroken. Ik ben nu schijt bang voor paarden.

20. Ik ben dol op honden en katten.

R_img_5019-e1497869047829.jpg

21. Ik heb een belachelijk serieuze fobie voor wespen en eigenlijk alles wat vliegt en steekt. Tot nu toe ben ik enkel favorite food voor muggen…

R_img_5018-e1497868982753.jpg

22. Als ik aan de telefoon hang teken ik altijd een schrift, enveloppe of wat ik toevallig voor handen heb,  vol met krulletjes en boogjes, soms echt pagina’s vol als het gesprek lang duurt, echt idioot. Mijn man zegt dan, oh wie heb je aan de lijn gehad?

23. Ik doe altijd alles op het laatste moment, dan ben ik echt het meest efficient en is het zo gebeurd.

24. Ik kan niet zonder muziek, pop, rock, RnB, jaren 80, Nederlandstalig (vooral de Foute Top 1000!), chansons Françaises en noem maar op, hangt van mijn humeurtje af. (Behalve voor zoiets als Rammstein, hèb ik niet eens een humeur wat erbij past)

25. De beste “opvoed” regel die ik ooit bedacht heb is dat in de auto alles mag: scheetje laten, boertje laten, vals zingen en zelfs vloeken! Dit is uit nood geboren toen ik een keer ongeduldig zat te mopperen in het verkeer en Luuk zei: mama, dat is een verboden woord!…oeps. Tot de dag van vandaag leven we ons soms even lekker uit in de auto, totdat we de slappe lach hebben, heerlijk toch?

 

 


 

Klets je mee?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.