Waarom shoppen goed is tegen rimpels

Ik weet niet of ik de enige ben die last heeft van periodes dat ik gewoon echt baal van mijn eigen verschijning maar soms zie ik in de spiegel enkel de jaren die zich uitleven op mijn gezicht en andere lichaamsdelen en ik heb het gevoel dat de zwaartekracht zo’n beetje aan alles trekt.

Damn, het gebeurt, ik wordt echt ouder..

Dan begin ik maar weer als een bezetene aan oefeningen. Fitness kan ik heel goed in mijn slaapkamer, naast mijn bed (dat wel dan). Youtube excercice videos voor mijn neus om mezelf en vooral mijn Geweten de mond te snoeren met de spierpijn van de dagen erna. 1…2…keep breathing (ja lijkt me verstandig)

Okay voor de body..maar wat tegen rimpels?  Google!

Al uitzwetend ga ik op zoek naar de nieuwste beste rimpel smeersels, want er zal zo onderhand toch wel een keer een soort wonder crème zijn uitgevonden? Al surfend vraag ik me dan ook af waarom er nog mensen met rimpels rond lopen met zo’n aanbod van veelbelovende crèmes et serums? 

Tijdens mijn zoektocht naar huidverstevigende goedjes stuit ik op een advertentie van een leuk jurkje..nee nee NEE…en ja hoor why not, ik klik. Als ik straks wat afgevallen ben staat me dat super. Moet ik dan nog wel een leuk paar schoenen bij hebben (want natuurlijk heb ik die nog niet, tenminste niet die echt bij dit jurkje passen) en een rode handtas, die heb ik ook nog niet. Wat is dit toch zaaaalig!! Uuuuren kan ik dit doen, van de ene naar de andere site hoppen en lekker winkelwagentjes vullen met dingen die ik waarschijnlijk toch nooit koop.

…en dan stuit ik op site met allerlei bodyhacks…

“Fashion tape”, “een plak BH” “shape wear” , “ooglid tape” WTF? …een paradijs aan middelen tegen hangende stukken lijf, wow … where have I been? 

Uiteindelijk bestel ik twee jurkjes, één paar sandaaltjes, de ferrari rode handtas en een set shapewear shorts. Die beloven mijn achterwerk weer op de juiste hoogte te brengen en het geheel er weer strak uit te laten zien onder een jurkje ( Yeee! doe de hele set maar! )

Ik heb mijn nieuwe aanwinsten nog niet binnen maar ik voel me nou al (weer) 10 jaar jonger, wat zo’n rondje shoppen al wel niet goed voor is.

 

Klets je mee?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: