Het verhaal achter deze foto..  #1


Heb je dat ook wel eens? Dat je je oude foto’s eens doorbladert en dat je stuit op soms echt super rare of grappige foto’s, van die “daar had je bij moeten zijn” foto momentjes?

Ik wel dus…en dit soort foto’s zijn dan echt plaatjes met een verhaal.

Ik wil er graag een met je delen (heb even getwijfeld, maar what the heck) Deze heeft toch echt recht op de story behind.

Mag ik je even voorstellen: Aglaé de Gans

img_5020

Aglaé kwam toen, ze nog een jong gansje was, bij ons wonen in Zuid-Frankrijk. Ons (buiten mijn zoontje en ik) was destijds ook een 10 tal kippen en een konijn. Ze was gek op mensen (die ze kent vooral).

Van bloemen snaaide steevast de de toppen af en elke ochtend waggelde ze vrolijk voor het raam heen en weer totdat er iemand een snee brood naar buiten gooide.

In de zomermaanden moest ik natuurlijk veel en vaak werken en ging Aglaé uit logeren op het kinderboerderijtje van een camping in de buurt.

Mevrouw ging dus lekker op vakantie.

Natuurlijk moest deze dame wel even vervoerd worden, dat deden mijn zus en ik dus in de auto met gans gewoon op schoot. En ja, let’s be honest…het is vreselijk lachwekkend om met een gans op schoot rond te rijden, vandaar deze foto! 🙂

Aglaé woont tegenwoordig nog steeds in Zuid-Frankrijk waar ze inmiddels fulltime de boerderij van mijn zus heeft betrokken.

Voilà het verhaal achter deze maffe foto.

Heb jij ook nog van die “had je bij moeten zijn” foto’s in je “archieven”? (Please, zeg ja 🙂 )

Maargy (1)

Leuk Weetje: De naam Aglaé komt van een Franse kinderserie Aglaé & Sidonie uit de jaren 70. Mocht je echt even terug in de tijd willen, dan heb je hier 3 episodes. 😉

14 thoughts on “Het verhaal achter deze foto..  #1

  1. Het zijn inderdaad héle goede wakers en kunnen ze je met hun bek best pijn doen ja (ze maken vooral veel herrie haha) maar Aglaé is hartstikke tam en lief 🙂

Klets je mee?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.