Persoonlijke update | Max verstappen | 0kg vakantiepret| en het dengue virus

Even tijd voor een kleine persoonlijke update!

Ziekjes..

Zoals je misschien al gelezen hebt, ben ik echt meer dan een week nogal beroerd geweest.

De dokter dacht meteen aan het dengue virus waar de afgelopen weken meerdere gevallen van gemeld waren in Kuala Lumpur. Dit tropische virus wordt verspreid door tijgermuggen en kan vrij ernstige gevolgen hebben. Lees er hier alles over.

tiger-mosquito-49141_1920

Heb ik knokkelkoorts? | Het dengue virus onder de loep

Dat was dus even schrikken. Het bleek uiteindelijk geen knokkelkoorts te zijn, maar een fikse buikgriep.

Objectief:  -3 kg vakantiepret bereikt ! 

Hoe zal ik het zeggen? Ieder nadeel heeft zo zijn voordeel?  Doordat ik een dikke week goed ziek ben geweest ben ik ook meteen mijn resterende 2 vakantiekilo’s verloren!

Al had ik dat liever op een wat zachtaardigere manier gedaan, het blijft toch het enige voordeel van deze buikgriep haha

Hier lees je nog even terug hoe ik begonnen was:

orange-juice-569064_1920

Objectief: -3kg vakantiepret | even aan de lijn

dragon-fruit-1813426_1280

Objectief: nog (maar) -2kg vakantiepret

 Max Verstappen wordt No.1 in Kuala Lumpur!

Hoe gaaf was dat afgelopen zondag! Max Verstappen reed weg met de eerste plaats..en ik was erbij!  Wat een eer en wat een sfeer!

De Grand prix werd afgelopen zondag in Maleisië gereden, bijna naast de deur, en ook nog eens voor de allerlaatste keer op het circuit Sepang.

img_6438

Ik was nog nooit naar een Formule 1 race geweest dus vonden we het wel gaaf om er deze keer bij te zijn en zeker ook om onze Max eens even lekker aan te moedigen!

Wij waren niet de enige en een groot deel van de tribunes waren oranje gekleurd (wat doen we dat toch altijd goed he!) Dus al gauw zat de stemming erin.

En al helemaal toen Max, recht voor onze neus, de koploper (Hamilton) passeerde in de 4e ronde (geloof ik)! De halve tribune (Nederlanders) ging met een Heineken in de hand.. helemaal uit de band!

img_6481
Max reed gewoon lekker alleen..op kop! haha

Goed, ik ga je geen heel verslag doen van de race, na ruim 50 rondjes op kop, ging Max glunderend over streep en ..hij zwaaide zelfs nog even naar ons! haha

Het was TOP TOP en nog eens TOP! En wat ben ik trots op ons als Oranje supporters!

Gefeliciteerd Max! Met je overwinning en je verjaardag ook die dag! (mocht ie dit lezen..whahaha)

Dat was ’t voor nu, binnenkort komt er ook weer een bloggers update, reisverslagen over Brazilië, Vietnam en Cambodjaaaa! We hebben geboekt voor de herfst vakantie. Zo’n zin in!

Dus stay tuned en volg me op Facebook voor de laatste berichten of schrijf je in voor de gezellige maandelijkse nieuwsbrief hieronder!

Liefs,

Maargy (1)

13 thoughts on “Persoonlijke update | Max verstappen | 0kg vakantiepret| en het dengue virus

  1. Vervelend om zo ziek te zijn dat je er van afvalt. Niet helemaal de manier waarop het zou moeten maar je bent er wel vanaf. Dat is dan een prettige bijkomstigheid. Gaaf om eens zo’n race mee te maken en dat Max dan ook nog eens won. Lijkt me heel gaaf!

  2. Haha niet de leukste manier om je laatste kilo’s te verliezen, maar idd dat is dan weer het voordeel. Heb de race ook half gezien afgelopen zondag. Voelde me wel een beetje trots idd. Tof dat je erbij was!

Klets je mee?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.