Ik doe het nog steeds..!

Persoonlijke update | Ik doe het nog steeds!

Ik sta even lekker keihard van mezelf te kijken! Ik doe het nog steeds. En ik vind het steeds leuker en steeds lekkerder.

Een maand geleden schreef ik over mijn jog debuut. Voor mensen die mij kennen een  grappige gebeurtenis maar voor mij destijds meer zoiets als een (over)moedige heroïeke beslissing.. haha

Ondertussen heb ik m’n Nijkiez ingeruild voor heuse Asics en natuurlijk mezelf lekker beloond met nieuwe hippe sportbroeken, een paar bijpassende tops, een handig zweetbandje, drie nieuwe sport bh’s en een ding waar mijn telefoon is past tijdens mijn sportieve prestatie.

Het ziet er, dat in ieder geval, allemaal heel gezellig uit. 🙂

De mannelijke wederhelft begrijpt hier natuurlijk helemaal niets van. Maar voor mij werkt het als een soort worst voorhouden.

Ik loop inmiddels de 5 kilometer (op de loopband met airco..) in 35 minuten dus al die “worst” helpt best wel..vind ik dan.

Zoals je misschien gelezen hebt, heb ik ondertussen ook mijn verjaardag gevierd..en wat kreeg ik cadeau van deze zelfde lieve wederhelft? Een Garmin Forerunner 30!

Een wèl nuttige worst dus.

img_7419

He-le-maal geweldig vooral omdat hijzèlf, en blijkbaar ook mijn zus, vader en verder mijn halve vriendenkring een Garmin heeft en je iedereen kan volgen, aanmoedigen, liken, reageren en uit kan dagen op de bijbehorende app.

Je begrijpt het al…er gaat een wereld voor mij open! But where have I been??  haha

De zoektocht naar mijn..nee onze eerste 5 km run in Kuala Lumpur is geopend! Mijn puber heeft me zelfs beloofd om met me mee te lopen (volgens mij maakt hij zich zorgen…)!

Hubby ook, maar die doet dan maar even de halve marathon anders is er voor hem geen uitdaging aan. Moet hij maar lekker doen, ik zal hem wel heldhaftig aanmoedigen in m’n leuke nieuwste run setje (met rugnummer deze keer yeah)

De hele familie goes on the run ..in Kuala Lumpur!

Buiten lopen met 33 graden, is dan nog wel een wat zweterige en ploeterige bedoening, maar dat zal me een worst wezen…’k ga gewoon door!

Maargy (1)


 

23 thoughts on “Persoonlijke update | Ik doe het nog steeds!

  1. Wat goed zeg! Ik vind het zo knap dat mensen dat kunnen. Bij mij wil mijn hoofd er niet aan. Die snapt rennen zonder ‘doel’ niet. Vroeger al. Speelde we basketbal dan rende ik continu onuitputtelijk heen-en-weer, maar een rondje hardlopen, dat lukte echt niet. hahaha

Klets je mee?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.