Het verhaal achter deze foto #4

Kááááas! Bij de “unboxing” van het naar Kuala Lumpur (woon ik) opgestuurde pakketje van opa en oma was de verrassing groot!

Die stel mafkezen hadden gewoon een hele franse Basken kaas in het pakket gedaan!

Ik hoef je niet te vertellen dat door de 2 weken reistijd van de doos de kaaslucht mij al tegemoet kwam toen ik in het postkantoor het pakket op gingen halen. Maar toch ben je dan blij..héél blij!

IMG_5227

Mijn favoriete homp Istara Basken kaas kwam gewoon in een postpakket de wereld over gevlogen regelrecht onze koelkast in (hij was een beetje zacht)

En vervormd, maar…hij smaakte extra lekker!

Bedankt nog Pap & Mam..en by the way..hij is op!! HINT 🙂

Maargy (1)


 

18 thoughts on “Het verhaal achter deze foto #4

    1. Dan herken je het verrassingspakket gevoel inderdaad ook, leuk zeg Zweden. Gingen we vroeger (toen ik klein was) altijd op zomer vakantie! Rondtrekken door Scandinavië met de caravan. Waar woon je? Zeker goed winter nu? 😉 xx

  1. Superleuke foto! En het was dus zo’n zacht stinkkaasje? Want die smaken zooooooooo lekker. Ik gebruik tegenwoordig die hele handige dichtklik-zakjes van Ikea. Ik gebruik ze in de koffer als we vliegen, maar eigenlijk ook voor kleine stukjes lego die we niet kwijt willen raken. En het houdt de geur van zo’n kaasje – in onze koelkast in ieder geval – best binnen.

    1. Het is een harde kaas, maar zacht geworden door de reis en de warmte..haha 🙂 in de koelkast was ie zo weer back to normal. Handig idee trouwens van die klik zakjes! Die hou ik erin 😉 groetjes x

Klets je mee?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.