#Instagram toppers | Mijn 5 meest populaire foto’s op Instagram

Onlangs heeft Maargy.com de 500 volgers bereikt op Instagram!  Wowie! Tijd dus voor een top 5 van de door jullie meest gewaardeerde foto’s en ook een top 5 van mijn persoonlijke favorieten.

Instagram vind ik echt een zalig medium.

Ik vind het leuk om er mooie persoonlijke foto’s op te delen en ook meteen foto’s van andere reis-, kook- en postlustige Instagrammers op te bekijken,

Zo kom je vaak op goede ideeën voor recepten, huisinrichting en zelfs nieuwe #bucketlist bestemmingen komen voorbij.

Ook zoek ik vaak via de #hashtags foto’s op van een bestemming, restaurant, hotel of whatever voordat ik die plek bezoek. Je ziet dan de “insider” foto’s van die bestemming en je krijgt zo meteen een beter beeld van de bestemming of plaats.

Genoeg gekletst over waarom Instagram zo leuk is..hier komen…

De 5 #instagramtoppers

5. Deze foto is gemaakt in Bidart, Baskenland, Zuid Frankrijk, toen ik daar nog woonde. Ik ging de hond uitlaten op het stranden werd verrast door dit prachtige uitzicht..stiekem ben ik super trots op dit kiekje gemaakt met een oude Samsung telefoon..

4. Deze super originele (duuuh) voeten-vakantie pic is gemaakt in Brazilië. Een “ik krijg weer eens zin in vakantie” foto..

3. Weer zo’n héérlijk originele foto ˆˆ. Je ziet ze niet op deze foto, maar onder de Cristo Redentor staan er ongeveer nog zo’n 30 toeristen in dezelfde houding..ach ja het resultaat blijft leuk!

2. Dit was zo’n mooie real-life scène midden op straat in Hanoi, Vietnam. Het regende pijpenstelen en dit vrouwtje verkocht fruit vanaf haar fiets. Ik kan echt genieten van deze foto.

1. Deze foto is gemaakt tijdens de afgelopen vakantie naar Nieuw Caledonië. Twee dagen hebben we door gebracht op Île des Pins (het pijnbomen eiland) .Hier hadden we geen wifi, enkel hagelwit strand, felblauw water en een heerlijk zonnetje. Was goed te doen de wifi detox op deze manier moet ik zeggen haha

https://www.instagram.com/p/Bdeon12j6nT/

Mijn persoonlijke favorieten

De meest populaire foto’s zijn eigenlijk allemaal vrij recent. Logisch, want naar mate je meer volgers krijgt, krijg je ook meer likes op je geposte foto.

Ik heb zelf een aantal favorieten uit de oude Instagram doos :

1.  Dit was echt een van de meest aparte kleur zonsondergang die ik ooit in mijn leven gezien heb! De foto is gemaakt tijdens mijn vakantie in Biarritz afgelopen zomer. Enne…#nofilter ook nog es! #standingovation

2. Dit zijn de voetjes van mij en mijn zoon, om en om. We hebben ontzettend gelachen tijdens het maken van deze foto 3 jaar geleden. Inmiddels steken zijn voeten ver boven die van mij met zijn maat 45!

3. Een heerlijk maffe foto..waarvan je het verhaal hier kunt lezen.

https://www.instagram.com/p/BXxaIHyAf9n/

4. De triomfantelijke houding na de beklimming van deze wel 3 meter hoge “berg” in de Navarra woestijn in Noord Spanje. By the way een echte aanrader!

5. Ik hou eigenlijk helemaal niet van cactussen, maar op deze foto vind ik toch dat ze hun best om er enigzins gezellig uit te zien. Hier lees je meer over de cactuskwekerijen van de Cameron Highlands in Maleisie.

Allemaal hartstikke bedankt voor jullie support, het liken, kijken en volgen op Instagram.

Liefs,

 

15 thoughts on “#Instagram toppers | Mijn 5 meest populaire foto’s op Instagram

Klets je mee?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.