Hello maart! | Even bijkletsen

Februari zit er al weer op, was ’n makkie met maar 28 dagen. Toch even tijd voor een korte terugblik op deze laatste hele wintermaand.

Wat waren de meest gelezen artikelen van februari op Maargy.com?

De top 3 best gelezen artikelen van februari:

Met enorme stip was dat:

biosprit-subventionen-indonesien

Nutella of fiets? | Bauxiet het nieuwe “goud” van Maleisië 
We rijden door een dikke laag rood stof langs kilometers opgedoekte palmolie plantages. Waarom werden palmplantages zo abrupt afgedankt? En waar komt die enorm dikke laag rood stof vandaan? Ik ging op zoek naar antwoorden en stuitte op de strijd tussen palmolie en Bauxiet..

R_IMG_8874-1

Op de fiets door authentiek Kuala Lumpur!
Wat is er nou leuker dan een stad bezoeken op de fiets? Tot vandaag was het fietsen door het centrum van Kuala Lumpur zo goed als een onbegonnen expeditie. Dit werd in één klap opgelost met de komst van MikeBikes! De allereerste fietstour door Kuala Lumpur.

 

courtney-clayton-35245112 x Zo krijg je mooi lang haar
Ben je je haar aan het laten groeien, maar gaat het moeizaam? Is het dun, beschadigt en lijkt het of het maar niet langer wordt? Lees gauw verder voor de 12 beste tips 

 

De 2 best gelezen columns waren:

shopping

 

De zwarte korte broek

 

carrots-2387394_1920

Meneer de President…mag ik even?

 

Tijd voor de Lente! (ook al lijkt het nog even niet zo…)

Kom maar op met de gele kuikens, krokussen en…de Lente! 20 maart is het zover, dan is het officieel Lente. Ook zetten we allemaal de klok weer een uur vooruit in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 Maart. (don’t forget!)

Back to normal. We stoffen ons lekker af, het huis erbij en ook kan er weer vollop (tussen de Maartste buien door) in de tuin geploeterd worden.

Wat brengt Maart op Maargy.com?

Vakantie voorbereiding! Deze maand start er een reeks artikelen over Zuid Frankrijk, en wel de Dordogne om precies te zijn.

Vakantie bestemming bij uitstek waar ik toevallig 13 jaar gewoond heb en de hidden gems, speciale stekjes en leukste bestemmingen weet te vinden. Die ga ik dus nu met jou delen (op veler verzoek ;-)). Stay tuned!

Natuurlijk zullen er ook weer een aantal lifestyle, persoonlijke updates en vrolijke hersenspinsels in de vorm van columns verschijnen zoals je inmiddels, op Maargy.com, gewend bent 😉

Ik heb er zin in! Jij ook?

Maargy (1)


1 thought on “Hello maart! | Even bijkletsen

  1. Leuk, de Dordogne zijn we vroeger vaak gaan kamperen. Ik lees mee hoor! En laat die lente maar lekker volop zn intrede doen, ik kan niet wachten. Lekker naar buiten, wandelen met onze kersverse baby en genieten van al het moois. De lente is mijn favoriete tijd van het jaar!

Klets je mee?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.