De leukste strand spulletjes voor deze zomer + winactie!

Ook al laten de temperaturen af en toe nog te wensen over..de zomer komt echt! Of misschien ben je al aan het aftellen voor je vakantie naar een warmer oord?

Hoe dan ook, gelukkig ontkomen we (zoals ieder jaar) niet aan de mooie heerlijke zomerse dagen, in Nederland of op vakantie!

En natuurlijk horen daar wat handige, te gekke vakantie en strand spulletjes bij!  Ook zo’n zin om alvast lekker in een zonnige vakantie stemming te komen?

Win een shoptegoed t.w.v. maar liefst €25,-  bij badenstrand.nl!

De leukste strand spulletjes voor deze zomer

Dan zit je goed, want ik mag van Badenstrand.nl een shop tegoed van maar liefst €25,- weggegeven! Helemaal vrij te besteden op hun site die boordevol te gekke zomerse bad en strand spulletjes staat. Van zonnebrillen, bikini’s en sarongs tot strandlakens, slippers en trendy zomerse kleding. Alles kun je er vinden. Zelfs voor kampeer en picknick spulletjes hoef je niet verder te zoeken; badenstrand.nl  biedt een compleet assortiment voor het zomerse buitenleven.

De leukste strand spulletjes voor deze zomer

Je kan gemakkelijk online bestellen en je hebt je spulletjes super snel in huis. Dus mooi op tijd voor de zonnige dagen. Bovendien hebben zij echt alle must have zomer merken voor dames, heren en kids onder een dak! Super handig dus.

De leukste strand spulletjes voor deze zomer

En dus…hoe maak jij kans om te winnen?

Heel makkelijk, vertel in de comments onder dit bericht welk artikel jij zou uitzoeken als je wint! De actie loopt ook op Facebook dus een comment onder het Facebook bericht achterlaten mag ook.

Dubbel liken en reageren is natuurlijk dubbel kans maken!

Like Maargy.com op Facebook

of op Bloglovin’

That’s it!

Vergeet natuurlijk niet om je in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je geen winactie meer mist en óók nog eens extra kans maakt om te winnen!

NIEUWSBRIEF

Wij respecteren jou privacy

De win actie loopt tot zondag 15 juli 2018 en geldt alléén voor Nederland en België. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en je naam wordt ook hieronder in de comments bekend gemaakt. 

Veel succes allemaal & liefs x

 

***Deze actie is gesloten ***

22 thoughts on “De leukste strand spulletjes voor deze zomer + winactie!

 1. Oh, ik zou zo’n prachtig strandlaken uitzoeken! Mijn oog is nu gevallen op Good Morning Symphaty <3

 2. Wat een leuke website, zit er al even op te kijken.
  Mocht ik winnen dan zou ik gaan voor een nieuw slippertje of sandaal.

 3. Wat een keuze! Ik zou gaan voor de Strandbal Intex Mega Strandbal

 4. doe graag mee voor mijn kleinzoon voor een zwemshort , shoptegoed altijd plezant

 5. Leuke actie. ik zou voor onze elise de junior roze zwembril uitzoeken en voor onze jarno de junior blauwe zwembril zodat ze helemaal klaar zijn deze vakantie! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 6. YESSSSS IK ZOU VOOR EEN HAMAMDOEK GAAN!!! 20 kilo lijkt veel maar je zit er zo aan!! Deze nemen niet veel gewicht in beslag en je kunt er mooi beachproof mee uitzien op vakantie!!!!!

 7. Geweldig leuk en een super kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Wil voor haar heel graag een ronde strandlaken uitzoeken. Deze wilt ze ontzettend graag een.Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Is een topvrouw met haar hart op de goede plek. Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient. Dit geeft wel aan wat voor topvrouw ze is!!

 8. Dat zouden spulletjes voor op de camping worden. Deze zomer brengen wij door op een eiland in polen dus mogelijkheden genoeg

 9. Wat tof! Ik doe graag mee en zou dan onder andere een tof strandlaken uitzoeken. Wij gaan in september naar Spanje dus zou mooi van pas komen.

Comments are closed.