CADEAU TIPS | TRENDY & ALTIJD GOED !

Op zoek naar een leuk origineel cadeau?

Heb jij nog een leuke foto van jullie samen, van de kinderen of van een speciaal moment wat jullie samen hebben meegemaakt? Helemaal super, want met die foto’s kun je jouw geweldig trendy “altijd leuk om te krijgen” cadeau zelf ontwerpen!

Cadeau tip 1: Fotobehang

Wat denk je ervan om die leuke foto van de kids te laten bedrukken op behang? Een foto van de buurt waar jij en je beste vriendin samen zijn opgegroeid? De mooiste herinneringen vereeuwigd in een mooie foto wanddecoratie.
De mogelijkheden zijn eindeloos, de herinneringen onbetaalbaar en het gebaar wordt gegarandeerd gewaardeerd!

Cadeau tip voor de kerst

Cadeau tip voor de kerst

Cadeau tip  2: Liever iets kleiners?

Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos! Trouwfoto, vakantie foto of dat leuke zelfgemaakte schilderij als inspiratie? Doordat we tegenwoordig foto’s kunnen bedrukken op allerlei verschillende materialen als metaal, glas, hout of je mooiste foto op canvas, is er  voor ieder interieur en iedere woonstijl wel een mooie passende oplossing.

Hieronder wat ideetjes:

Cadeau tip 3: Voor in de tuin of patio

Zoek je een cadeau voor tuinliefhebbers dan kun je gaan voor een mooie foto op weerbestendig canvas. Het canvasdoek is bestendig tegen alle weersomstandigheden: felle zon, een hevige stortbui én een gure oostenwind. De canvasdoeken worden voorzien van een UV-print, waardoor je kleuren niet snel vervagen of verkleuren. Met een tuinposter doe je iemand altijd een plezier!

Laat je creativiteit de vrije loop! 

En maak er iets bijzonders van! Je kan drie gratis bewerkingen uitvoeren: je kunt namelijk zelf tekst toevoegen en de foto omzetten naar zwart-wit of sepia tinten en zelfs een persoonlijke tekst toevoegen aan je tuinposter. Met tekst kun je bijvoorbeeld een datum, namen of een spreuk toevoegen. Je krijgt veel ruimte om te experimenteren met lettertype, de lettergrootte en de plek van de letters.

Cadeau tip voor de kerst
Originele tuinposter

De leukste cadeau’s om te krijgen en te geven zijn vaak de cadeau’s met een persoonlijk tintje. Duik dus gauw in je foto album, ga op zoek naar de leukste foto’s van jullie samen en maak je eigen persoonlijk ontwerp. Wedden dat het in de smaak valt?


Klets je mee?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: