Preambule

Indien je deze tekst leest..ga je akkoord met het lezen van deze tekst…toch?

Disclaimer

Wat je moet weten is dat ik veel aandacht en zorg besteed aan het schrijven en samenstellen van de artikelen die op Maargy.com verschijnen.

Maar ondanks dat kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er ergens een foutje insluipt, een tikfout of een onjuistheid of informatie die niet helemaal compleet is.

Dat vind ik niet leuk.

En ik zou het natuurlijk erg op prijs stellen, dat als je zo’n misbaksel tegenkomt, je me dat laat weten!

Aan de inhoud van Maargy.com kunnen dan ook geen enkele rechten ontleend worden. – Daar zou ik hoofdpijn van krijgen –.

Maargy.com is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van de informatie verschenen op Maargy.com. – Daar zou ik nòg meer hoofdpijn van krijgen –.

Tevens is Maargy.com niet verantwoordelijk voor de inhoud van vermelde websites of websites waar naar verwezen wordt. Eh..nee..lijkt me logisch .

Affiliate 

Een blog opzetten en onderhouden is méér dan een hobby. Er gaat veel tijd en stiekem ook veel centjes in zitten.

Vandaar dat Maargy.com samen werkt met affiliate partijen als LinkPizza & Tradetracker en het partnerprogramma van bijvoorbeeld Bol.com.

Het kan dus zo zijn dat Maargy.com commissie ontvangt over aankopen die, via links op Maargy.com, gedaan worden.

Het fijne is dat er voor jou niets veranderd! Voor mijn blog wel! Het levert (kleine) bedragen op die helpen met Maargy.com te onderhouden en te verbeteren 😉 – Dus klik er maar lekker op los en laat je kooplust de vrije loop.. via mijn linkjes.. haha –

 

Advertorials

Op Maargy.com kunnen ook wel eens artikelen in opdracht van derde verschijnen. Dit heet dan een advertorial. Dit zijn berichten die in samenwerking met de opdrachtgever tot stand komen.

Voor deze artikelen ontvang ik vaak een vergoeding.  Die ook weer bijdraagt aan het bekostigen van Maargy.com.  Ik zal nooit een advertorial plaatsen voor diensten, producten en/of bedrijven waar ik niet geheel achtersta en die niet volledig bij Maargy.com passen 😉

Neem gerust contact met me op als je vragen of opmerkingen hebt!

Maargy (1)

– Deze pagina zal regelmatig aangepast en bijgewerkt worden, wel zo netjes. Maar ik doe dat dan zonder iets te zeggen en zonder het aan de grote klok te hangen door het van te voren aan te laten kondigen op het NOS journaal. – Zo ben ik dan ook wel weer. 🙂 

[sg_popup id=43]
%d bloggers liken dit: