Liebster Award | Mijn blog in het zonnetje!

Wat een leuke verassing was dit! Ik ben genomineerd voor de Liebster Award 2017. Een hele eer en wat een lekkere opsteker!

LiebsterAwardDeze virtuele Award word uitgedeeld door bloggers aan startende collega bloggers. Het geeft erkenning aan nieuwe blogs en het is tevens de mogelijkheid om wat meer over de blogger erachter te weten te komen. Dit door middel van het beantwoorden van 11 persoonlijke vragen.

Vervolgens nomineer ik 5 startende bloggers die op hun beurt hetzelfde kunnen doen!

Super bedankt Ana Rita van Casa Borita.nl  dat je mijn blog met deze nominatie in het zonnetje hebt gezet!

Ik heb ondertussen natuurlijk even lekker gekletst met Ana via Facebook. Ze heeft 6 maanden op Curaçao gewoond en daar stage gelopen bij de Radio. Hoe cool is dat! Op haar blog Casa Borita.nl schrijft ze met veel passie en gezelligheid over haar binnen- en buitenlandse reisavonturen.

Het is tijd om mijn 11 vraagjes te beantwoorden zodat jullie mij weer wat beter leren kennen.

Hier komen ze

1. Wat is het meest extreme wat je ooit hebt gedaan?

Euhm… de Bobslee in de Efteling? Ik ben eigenlijk niet zo extreem aangelegd.  Ik kan wel bijvoorbeeld besluiten te verhuizen naar een nieuwe stad en zelfs land! Telt dat ook?

2. Is het glas half vol of half leeg ?

Lijkt me duidelijk (als je mijn blog al vaker leest) halfvol, de fles ook. Echt super handig bij een borrel haha

3. Welke personage in welke film zou je in het echte leven willen zijn?

Als ik mocht kiezen zou ik De kleine Zeemeermin wel willen zijn! Prachtige bos haren (nooit naar de kapper), geweldige stem en nog een heldin zijn ook!

Helaas, in het echte leven ben ik meer een soort Bridget Jones! haha

4. Wat is het meest afgespeelde nummer op je Ipod?

Humm, was zelf ook even verrast. Het is een liedje van Michael Jackson: Love never felt so good ! Met recht mijn meest gedraaide plaatje. Zo’n lekker nummer!

5. Wat was het eerste dat je kocht van je eigen geld?

Een Levis 501 jeans.

Ik deed de afwas van een restaurant met feestzaal van 150 gasten in mijn Brabants dorp, met Wedgewood  servies, kristallen glazen en zilverbestek. Ik werkte van 5 uur ’s middags tot soms wel 4 uur ’s morgens voor 5 gulden per uur destijds (ja, ik ben ook al weer bijna 43)!

Wel verdiend die spijkerbroek dus !;-)

6. Wat is de beste of leukste aankoop die je ooit gedaan hebt ? 

Een doosje met 100 meter tand flos draad! haha Gekocht op  Ilha Grande in Brazilië. Ik heb zulke mooie herinneringen aan dit betoverende eiland dat ik elke keer als ik dat doosje uit mijn tas haal een big smile heb.  Na 2 jaar heb ik zelfs nog steeds een paar meter over!

(vergeet me niet te volgen, want ook over mijn Brazilië reis komt binnenkort een serie verslagen 😉 )

7. Wat is je grootste blunder (tot nu toe) ?

De grootste? Jeetje, er zijn er zoveel. De grappigste was toch wel toen ik met mijn zus ging winkelen. Eenmaal afgerekend te hebben bedankte ik de kassamevrouw nog even vrolijk en knalde ondertussen keihard tegen de gesloten glazen deur. Deze moet ik nog vaak horen haha

8. Wat was de laatste film, tv-programma of boek waarbij je moest huilen?

Dat was bij de film (ja.. sorry echt heel erg) Transformers! Toen het lichtje van Optimus Prime uitging terwijl hij net de hele wereld aan het redden was en zich uiteindelijk maar op offerde..hoe zielig.. Mijn zoon moest natuurlijk kei hard lachen: ‘mam, het is maar een robot!’

Ja, maar je zit dan toch gewoon lekker in de film?

9. Waar zou jij wonen als je overal op de wereld zou kunnen wonen?

Ah, dit is een leuke vraag zeker voor mij als rasechte serial verhuizer. Ik ga ervan uit dat je inderdaad ook gewoon ècht overal kan wonen! haha

Zo woonde ik 16 jaar in Frankrijk (waar ik ook meerdere malen van decor veranderde;-)) en nu in Maleisië. Geweldig! Al zou ik hierna nog bijvoorbeeld graag naar Singapore, New Zealand of Canada verhuizen. The sky is the limit.. als er maar een fatsoenlijke school is voor mijn zoon.

10. Geloof jij in Karma?

Ja. Want dat is handig. En dat werkt. What goes around comes around. En als je gekwetst bent door iets of iemand is het fijn om te denken dat niet jij, maar Karma het verder wel afhandeld. Ben je van dat gedoe af. haha  

11. Ga je op je gevoel of je verstand af? 

100% op mijn gevoel, ik heb wel af en toe een stuiptrekking om op mijn verstand af te gaan maar dat loopt meestal op niks uit. Die twee liggen niet altijd op een lijn zal ik maar zeggen.

En dan hier: de nominaties !

En natuurlijk wil ik op mijn beurt ook mijn favoriete rising blogs nomineren.

Hier komen ze in willekeurige orde:

Proud Weirdo  Be happy, be weird

Is dat niet wat we allemaal wel willen? Een beetje gekkigheid kan geen kwaad en maakt ons blij! Met origineel en leuk geschreven blogs maakt deze 33 jarige trotse weirdo mij in ieder geval aan het lachen! Heerlijk!

Hip on Trip   Happiness in Progress

Een blog naar mijn reizend en verhuizend hart! Leuke reisverslagen, mooie foto’s en een lekker stel! Corinne & Rob reizen de hele wereld over en delen hun ervaringen op dit gezellig blog! 

Suus Van Der Veer.nl  Eten, drinken en lifestyle

Een kersvers blog vol met originele lekkere recepten. Suus, 19 jaar, is net afgestudeerd aan de Hotelschool (leuk, want ik heb ook Hotelschool gedaan!) en is wild van koken. Een kook blog met smaak en potentie!

The best of Bo     Have fun, love life

Een leuke lifestyle blog, no-nonsense met humor geschreven blogs over van alles en nog wat. Onze 33-jarige Bo laat ons lachen om de simpelste dingen!

Gewoon omdat ik het wil  Een site voor vrouwen van boven de 40

Een mooi en warm persoonlijk blog vol oprechte en herkenbare keuzes, twijfelingen en ups & downs. Een hele fijne ontdekking!

Mamaish

De 37 jarige Bouchra haalt alles uit de kast om stijlvol te moederen. Prachtige foto’s van stijlvolle maar draagbare en praktische outfits. Deze mooie dame laat het niet bij  schrijven alléén, maar heeft ook een eigen Youtube kanaal waar je haar en haar outfits live kan bewonderen! 😉

Het zijn er inderdaad 6 geworden!  😉 Al mijn nominatie blogs van harte gefeliciteerd! Voel je tot niets verplicht hoor! Als je wilt kun je zelf ook nieuwe blogs nomineren en de vragen beantwoorden.

But whatever you do:  Keep doing what you do!

Maargy (1)


 

24 thoughts on “Liebster Award | Mijn blog in het zonnetje!

  1. Gefeliciteerd met jouw nominatie!!! Ik lees graag jouw blog 🙂 Dus ik zat nu ook weer te lezen en eens zie ik dat je mijn genomineerd hebt!!! Super gaaf en bedankt!!! Ik ga ook de vragen beantwoorden en mijn blog en 5 andere blogs in het zonnetje zetten. To be continued….

Klets je mee?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.