De Maargy.com make-over!

Waarom een make-over?

Ik ben sowieso al dol op nieuwe “beginnen”, het is  zoiets als je woonkamer opnieuw inrichten, een frisse (door)start zeg maar.

Maar er is, deze keer, een rede in het bijzonder: mijn blog bestaat inmiddels alweer 1 jaar!  En dat mocht natuurlijk best gevierd worden! Met een verjongings make-over.. (werkte dat voor onszelf ook maar zo..haha)

Ik ben natuurlijk best een beetje trots, maar vooral erg benieuwd wat jij ervan vindt!

 

Wat is er veranderd?

Om te beginnen het logo en de layout van mijn blog. Ik heb gekozen voor een magazine stijl zodat je de verschillende categorieën beter kan vinden en het er allemaal wat gezelliger en frisser uitziet.

Daardoor zijn er een aantal categorieën ook meteen beter zichtbaar zoals Beauty & Fashion, fit & gezond en een duidelijkere travel indeling met een aparte bestemmingen pagina, zodat je makkelijk per bestemming kan zoeken.

Het kan dus best voorkomen dat er ergens nog een foutje tevoorschijn komt. En dat hoor ik natuurlijk graag!

 

Ik hoop dat je de nieuwe stijl leuk vindt en dat je zoals vanouds veel plezier hebt van de artikelen op die op Maargy.com verschijnen!

Liefs Maargy xxx


 

15 thoughts on “De Maargy.com make-over!

  1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! verbeteringen zijn altijd leuk. ik wil ook nog eens kritisch gaan kijken naar mijn pagina, kijken wat ‘beter kan’

Klets je mee?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.