Over mij

img_6136
Hallo!
 
Mijn naam is Maartje , wat na 16 jaar Frankrijk met de Franse slag zo’n beetje is afgerond naar Margyyyy (met een lekker Frans accentje zeg je dan Maaaaardjieeee) .
 
Ik ben 42, heb een heerlijke zoon van 14 en na grofweg 10 jaar alleenstaand moeder te zijn geweest (vallen en opstaan), ben ik een jaar geleden getrouwd met een geweldige Fransman (ja, het kan dus toch, never say never)
 
Na in Zuid-Frankrijk te hebben gewoond en gewerkt als o.a. campingbeheerder, restaurant eigenaar en klantenservice voor een bekend surf merk, ben ik nu alweer een jaar woonachtig en werkzaam aan de andere kant van de wereldbol.
Namelijk in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Hoe ik daar nou weer terecht ben gekomen lees je hier .
 
Ik hou van koken, nadenken & doen (dat ook vaak zonder nadenken..), dieren, humor, planten, reizen, muziek, mensen, leren, kleding, tutten, sporten, kletsen met mijn zoon, dansen, schrijven & delen,,,
…dat laatste is precies waarom ik met bloggen begonnen ben! 

Ik blog over mijn leventje in Kuala Lumpur, de reizen en trips die ik maak, mijn ervaringen, ondervindingen, mijn blunders, struggles en verder alles wat ik kwijt wil 🙂
Maar altijd positief, want daar geloof ik in.  Blogging happiness! 
Meer weten over mij?  Hier vind je een hele reeks feitjes over mij.

En wil je op de hoogte blijven van kersverse berichten? (ik: joepie!) Dan kun je hieronder je email adres in vullen.

Tot gauw! 

Maargy (2)

Expat in Malaysia

 

5 comments

Klets je mee?