Over mij

img_5217 Hi beautiful!
 
Mijn naam is Maargy , wat na 16 jaar Frankrijk met de Franse slag zo’n beetje afgerond naar Maardjie (met een lekker Frans accentje zeg je dan Mardjieeee) . Ik ben 42, heb een heerlijke zoon van 14 en na grofweg 10 jaar alleenstaand moeder te zijn geweest (vallen en opstaan), ben ik een jaar geleden getrouwd met een geweldige Fransman (ja, het kan dus toch, never say never)
 
Na in Zuid-Frankrijk te hebben gewoond en gewerkt als o.a. campingbeheerder, restaurant eigenaar en klantenservice voor een bekend surf kleding merk, ben ik nu alweer een jaar woonachtig en werkzaam aan de andere kant van de wereldbol. Namelijk in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Hoe ik daar nou weer terecht ben gekomen lees je hier .
 
Ik hou van koken, nadenken & doen (vooral, ook soms zonder nadenken..), dieren, humor, planten, reizen, muziek, mensen, leren, kleding, tutten, sporten, kletsen met mijn zoon, dansen, schrijven en zoveel meer!
Maar dat laatste is precies waarom ik met bloggen ben begonnen, dit persoonlijk blog waar jij nu op belandt bent en waar ik je ontzettend dankbaar voor ben! Want het is maar een eenzame bedoening in het begin..haha!

Ik blog over mijn ups, downs, leven in Kuala lumpur, reizen, mijn ervaringen, ondervindingen, mijn blunders, struggles en hoe je altijd (maar dan ook altijd) weer op je pootjes terecht komt. Blogging happiness! 
Meer weten?  Hier vind je een hele reeks feitjes over mij.

En wil je op de hoogte blijven van kersverse berichten? (ik: joepie!) Dan hoef je enkel hieronder je email adres in te vullen.

 

Tot gauw?  

Maargy (2)

BlogSociety
Expat in Malaysia
Advertenties

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s