De leukste strand spulletjes voor deze zomer + winactie!

Ook al laten de temperaturen af en toe nog te wensen over..de zomer komt echt! Of misschien ben je al aan het aftellen voor je vakantie naar een warmer oord?

Hoe dan ook, gelukkig ontkomen we (zoals ieder jaar) niet aan de mooie heerlijke zomerse dagen, in Nederland of op vakantie!

En natuurlijk horen daar wat handige, te gekke vakantie en strand spulletjes bij!  Ook zo’n zin om alvast lekker in een zonnige vakantie stemming te komen?

Win een shoptegoed t.w.v. maar liefst €25,-  bij badenstrand.nl!

De leukste strand spulletjes voor deze zomer

Dan zit je goed, want ik mag van Badenstrand.nl een shop tegoed van maar liefst €25,- weggegeven! Helemaal vrij te besteden op hun site die boordevol te gekke zomerse bad en strand spulletjes staat. Van zonnebrillen, bikini’s en sarongs tot strandlakens, slippers en trendy zomerse kleding. Alles kun je er vinden. Zelfs voor kampeer en picknick spulletjes hoef je niet verder te zoeken; badenstrand.nl  biedt een compleet assortiment voor het zomerse buitenleven.

De leukste strand spulletjes voor deze zomer

Je kan gemakkelijk online bestellen en je hebt je spulletjes super snel in huis. Dus mooi op tijd voor de zonnige dagen. Bovendien hebben zij echt alle must have zomer merken voor dames, heren en kids onder een dak! Super handig dus.

De leukste strand spulletjes voor deze zomer

En dus…hoe maak jij kans om te winnen?

Heel makkelijk, vertel in de comments onder dit bericht welk artikel jij zou uitzoeken als je wint! De actie loopt ook op Facebook dus een comment onder het Facebook bericht achterlaten mag ook.

Dubbel liken en reageren is natuurlijk dubbel kans maken!

Like Maargy.com op Facebook

of op Bloglovin’

That’s it!

Vergeet natuurlijk niet om je in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je geen winactie meer mist en óók nog eens extra kans maakt om te winnen!

NIEUWSBRIEF

Wij respecteren jou privacy

De win actie loopt tot zondag 15 juli 2018 en geldt alléén voor Nederland en België. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en je naam wordt ook hieronder in de comments bekend gemaakt. 

Veel succes allemaal & liefs x

 

***Deze actie is gesloten ***

22 thoughts on “De leukste strand spulletjes voor deze zomer + winactie!

  1. Allemaal hartstikke bedankt voor jullie deelname ! De tegoed t.w.v. 25€ gaat naar: Jolijn! Van harte en veel plezier ermee 😉 Liefs Maargy x

Comments are closed.